Parts del projecte

L’exposició
Hem comboiat i animat cinc mestres fotògrafs de la nostra comarca (Ximo Ferri, Natxo Francés, Àlex Ruiz, Juantxo Ribes i Àlex Oltra) per tal de recollir en 50 imatges de diferents formats el drama que han suposat aquests incendis forestals a la Safor.
Les imatges recorreran els incendis, el territori i la gent de diferents episodis de foc; des d’aquell ocorregut fa set anys al Mondúver fins al més recent, de fa pocs mesos, a la vall de Vernissa.
El grup d’escriptors i escriptores de la Safor Saforíssims ens ha brindat el seu recolzament i han redactat textos per a cadascuna de les imatges.
La inauguració de l’exposició anà acompanyada d’una jornada, amb un recital dels textos que acompanyaran les imatges i una taula de professionals que analitzarà la situació de les nostres muntanyes i en proposarà solucions. Ara, l’exposició serà itinerant i quedarà a disposició de tots els col·lectius, escoles, universitats i centres culturals que ho demanen.

El llibre-catàleg
Hem publicat un catàleg, amb les imatges de l’exposició i els textos de l’associació Saforíssims, que les han acompanyades. Una joia que pots fer teua a qualsevol llibreria o demanant-nos-la.

El blog
Hem elaborat un blog amb les iniciatives  dutes a terme gràcies a totes les empreses, associacions i persones col·laboradores. Li donarem difusió mediàtica a nivell de comarca i país, perquè entenem que és un tema preocupant i de rellevància pública. El manteniment d’un blog en el temps aconseguirà que el mecenatge dels participants tinga un efecte més durador i visible. De la mateixa forma, anirem actualitzant-lo a mesura que l’exposició mantinga la itinerància i anem inaugurant-la a diferents espais. Aquest instrument permetrà mantenir el projecte viu. Així mateix, el blog es recolzarà en les xarxes socials Twitter i Facebook.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s