Una invitació per a tornar a mirar “enllà del foc”

enlladelfoc_llocnou_tarja

El Col·lectiu Vall de Vernissa té el plaer de convidar-vos a la inauguració de l’exposició Enllà del foc. La Safor se’ns crema. El drama dels incendis forestals a la nostra comarca, que tindrà lloc divendres 20 de gener, a les20h, a la Casa de la Cultura de Llocnou de Sant Jeroni.

Enllà del foc es tracta d’una iniciativa en forma d’exposició-blog-llibre sobre els incendis terribles que hem patit a la comarca de la Safor (País Valencià) aquests últims anys, des del Mondúver, passant pel Toro i els dos episodis dramàtics de la vall de Venissa, que en alguns casos han superat també els límits de la nostra comarca.

Sabem que cada any quan acaba l’estiu molta gent oblida fàcilment el drama d’aquests incendis que destrueixen hàbitats d’animals, ecosistemes sensibles, espais i paisatges com el nostre. Amb l’objectiu que aquesta problemàtica no caiga en l’oblit, hem cregut necessari posar sobre la taula la cara amarga i crua de les flames, tot i la seua duresa i dramatisme, per recordar al llarg de tot l’any que els boscos i el territori rural requereix de gestió, de finançament i de cura, perquè el nostre medi genera molt més que tot això i ens és imprescindible.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s