Carta d’agraïment als i les mecenes

miquelsignantEn nom del Col·lectiu Vall de Vernissa, entitat responsable de l’Ecomuseu Vernissa Viu, vull transmetre’t el nostre agraïment més sincer per haver fet possible, amb la teua inestimable col·laboració, que el projecte ‘Enllà del foc’ s’haja convertit en una realitat. I ha sigut així perquè les persones que l’heu  recolzada d’una manera o altra, així ho heu volgut; heu cregut amb il·lusió en una proposta arriscada que finalment ha vist la llum. La societat de la comarca, i fins i tot de més enllà, heu demostrat un fort compromís amb el patrimoni ambiental i una innegable estima pel territori. De cap altra forma haguera estat possible abastar la fita que us proposàvem i que, des d’un principi, heu fet vostra, amb una resposta certament colpidora.

Volem fer-te arribar este humil obsequi d’agraïment per haver rebut el teu alé impagable i el suport desinteressat.

Per la nostra part, esperem que el resultat haja estat del vostre agrat i aconseguim junts sembrar una llavor d’esperança que germine remenant consciències, i fructifique ajudant a canviar les actituds de la nostra societat. Sols així aconseguirem protegir el millor possible el preciós patrimoni natural que atresorem i serem capaços de legar-lo a les futures generacions.

Donant suport a la iniciativa ‘Enllà del foc’ heu demostrat que, amb l’esforç col·lectiu, un millor futur és possible. Encara, gràcies a tu, és possible.

Miquel Camarena

President Col·lectiu Vall de Vernissa

Ecomuseu Vernissa Viu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s