Prompte, els fruits d’Enllà del foc i la vostra col·laboració

Feia dies que no us explicàvem res, i és que hem estat ben liats/des tancant coses al respecte del projecte “Enllà del foc”. Us farem un cèntim per tal de possar-vos al dia i informar-vos:

1- La setmana que ve tindrem un calendari del 2013 verssat enguany al respecte del projecte “Enllà del foc”. Tots els mecenes i totes les mecenes tindreu un en la entrega de recompenses o abans si passeu a recollir-lo pel punt de distribució (ja us direm on). Aquest és l’avanç:

Imatge

2- Ja tenim tancada la data de la exposició, l’hem retardada perquè l’Ajuntament de Gandia ens oferia la seua millor sala per tal d’expossar (la Sala Coll Alas) però havia de ser a l’abril i hem preferit retardar-la una miqueta i poder expossar en aquell magnífic espai. Així que ja tenim data (durant el mes d’abril de 2013) i lloc. Us informarem en breu de les dates exactes.

3- El dia de la inauguració de la expo, juntament amb l’acte, també entregarem les recompenses a tots els mecenes i a totes les mecenes. Ja us direm quin dia és la inauguració.

4- Hem parlat amb els amics i amigues d’Edicions 96, per tal de publicar amb ells el llibret del projecte “Enllà del foc”, així que una gran notícia tindrem una editorial al darrere de la nostra publicació, una editorial que es creu el projecte i que ha col·laborat amb ell des del primer dia! Gràcies companys i companyes d’Edicions 96.

De moment és tot, us anirem informant de més detalls els propers dies.

Bon anym 2013! i sobretot molta salut!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s