El Grup Ràdio Gandia i la xarxa empresarial de la Safor EURAM col·laboren amb el projecte ‘Enllà del foc’

La col·laboració s’emmarca en la recerca de suport a l’empresariat de la comarca que ha encetat el Col·lectiu Vall de Vernissa.

Una imatge de l’entrevista a Miquel Camarena i Xavier Ródenas.

Uns dies després d’encentar la campanya de micromecenatge popular a la xarxa, l’Ecomuseu Vernissa Viu va iniciar una altra fase per tal de dur a terme el projecte ‘Enllà del foc’: la implicació de les empreses en la conservació del territori. És per això que el Col·lectiu Vall de Vernissa s’està adreçant a aquest sector de la societat amb la intenció de demanar-ne suport. I el Grup Ràdio Gandia i l’EURAM de la Safor han estat les primeres empreses a sumar-se a la iniciativa que duu per títol “Enllà del foc. La Safor se’ns crema. El drama dels incendis forestals a la nostra comarca”.

Des del Grup Ràdio Gandia, han indicat, “creiem que és una oportunitat perquè els mitjans de comunicació mostren ara, des de la vessant empresarial i com a servei d’informació, el seu suport al territori immediat; i estem molt agraïts per la resposta ràpida per part del Grup Ràdio Gandia”. Des de l’EURAM de la Safor, la xarxa empresarial de la Safor vinculada a la defensa dels interessos econòmics i empresarials de l’Arc Mediterrani a través de l’Institut Ignasi Villalonga, han destacat que “‘Enllà del foc’, és una oportunitat per demostrar que les empreses no poden ni deuen treballar alienes al territori on estan ubicades, és necesària la implicació en ell i això és el que volem fer amb aquesta aportació econòmica”.

El Col·lectiu Vall de Vernissa ofereix a les empreses ser mecenes d’aquest projecte, mitjançant aportacions d’entre 100 i 500 euros. A canvi, les empreses reben diferents tipus de recompenses -que, en moltes ocasions, són simbòliques- segons la quantitat aportada, tal com ocorria en el micro-mecenatge dirigit a la ciutadania.
A banda de la cobertura normal, Telesafor.com i Tele7 Safor van emetre l’espot que l’Ecomuseu Vernissa Viu havia preparat per dinfondre la campanya de conscienciació contra els incendis forestals. L’EURAM, per la seua banda, ha fet una aportació de 350 € al projecte i està donant-ne difusió a través del seu Facebook i de la seua pàgina web.

Totes les empreses que estiguen interessades en participar al projecte podem consultar-lo en www.enlladelfoc.wordpress.com, o enviant un mail a info@vernissaviu.com.

Què és EURAM Safor?

Una la xarxa empresarial, transversal i d’àmbit comarcal, organitzada des de la Safor,  amb una estructura local autònoma, i vinculada a la defensa dels interessos econòmics i empresarials de l’Arc Mediterrani a través de l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa. Aquesta institució, que rep el nom de qui fora un dels principals financers valencians del segle XX (Ignasi Villalonga Villaba), treballa des de fa més de 10 anys a favor de les infraestructures de transport que connecten i vertebren aquest territori amb els principals mercats europeus i en la coordinació entre les institucions econòmiques i empresarials dels territoris que en formen part i que denominem Euroregió de l’Arc Mediterrani (Euram). INFO: www.euramsafor.eu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s