El Grup Ràdio Gandia col·labora amb el projecte ‘Enllà del foc’

Telesafor.com i Tele7 Safor estan emetent l’espot que l’Ecomuseu Vernissa Viu ha preparat per dinfondre la campanya de conscienciació contra els incendis forestals.

La col·laboració s’emmarca en la recerca de suport a l’empresariat de la comarca que ha encetat el Col·lectiu Vall de Vernissa.

La Safor, 28 de setembre de 2012.-

Uns dies després d’encentar la campanya de micromecenatge popular a la xarxa, l’Ecomuseu Vernissa Viu ha iniciat una altra fase per tal de dur a terme el projecte ‘Enllà del foc’: la implicació de les empreses en la conservació del territori. És per això que el Col·lectiu Vall de Vernissa s’hi està adreçant a aquest sector de la societat amb la intenció de demanar-ne suport. I el Grup Ràdio Gandia ha estat una de les primeres empreses a sumar-se a la iniciativa que duu per títol “Enllà del foc. La Safor se’ns crema. El drama dels incendis forestals a la nostra comarca”.

En aquest cas, han indicat, “creiem que és una oportunitat perquè els mitjans de comunicació mostren ara, des de la vessant empresarial i com a servei d’informació, el seu suport al territori immediat; i estem molt agraïts per la resposta ràpida per part del Grup Ràdio Gandia”.

El Col·lectiu ofereix a les empreses ser mecenes d’aquest projecte, mitjançant aportacions d’entre 100 i 500 euros. A canvi, les empreses reben diferents tipus de recompenses -que, en moltes ocasions, són simbòliques- segons la quantitat aportada, tal com ocorria en el micro-mecenatge dirigit a la ciutadania.

A banda de la cobertura normal, Telesafor.com i Tele7 Safor estan emetent l’espot que l’Ecomuseu Vernissa Viu ha preparat per dinfondre la campanya de conscienciació contra els incendis forestals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s