El projecte ‘Enllà del foc’ arriba al 50% del finançament en 10 dies

Miquel Camarena: “ens correspon fer una nova crida a continuar participant, a completar el finançament (per arribar al 100% necessari) i a reflexionar què podem fer per mirar més enllà del foc”.

Fa 10 dies, el Col·lectiu Vall de Vernissa, amb l’Ecomuseu Vernissa Viu, va presentar el projecte ‘Enllà del foc. La Safor se’ns crema. El drama dels incendis forestals a la nostra comarca’, una iniciativa que inclou una exposició itinerant, un catàleg, una pàgina web i una posterior intervenció de regeneració sobre el territori.

Tal com van anunciar els organitzadors, abans de poder dur-lo a terme, però, el col·lectiu requereix del finançament necessari (al voltant de 3.000 €), que té previst recollir amb el sistema de micro-mecenatge, al portalVerkami. Al llarg de 40 dies, la gent que ho desitge pot fer aportacions d’entre 5 i 100 €, a canvi de les quals rebrà unes contraprestacions (samarretes, fotografies, el catàleg de l’exposició, etc.).

Els deu primers dies, dels 40 previstos, el projecte ha aconseguit el 50% del finançament. Des del Col·lectiu, han volgut mostrar el seu agraïment. Miquel Camarena, president del Col·lectiu, ha volgut destacar que “la gent ha mostrat el seu suport de moltes maneres: amb donacions i amb una important tasca de difusió per la xarxa”. Així mateix, Camarena també ha volgut agrair el paper dels mitjans de comunicació en la difusió del projecte.

El web d”Enllà del foc’ ha començat a recollir, a més, les imatges i les impressions de la gent, així com articles que expliquen com ha evolucionat el projecte. La campanya ha funcionat de manera destacada a Facebook, Twitter i Flickr (on es recullen les imatges de l’organització i de les persones que han volgut col·laborar-hi). I és que el projecte vol convertir-se enuna iniciativa interactiva, d’anada i tornada, i elaborada de manera participada.

“Des del Col·lectiu, ens correspon fer una nova crida a continuar participant, a completar el finançament (per arribar al 100% necessari) i a reflexionar què podem fer per mirar més enllà del foc, com podem gestionar de manera efectiva les nostres muntanyes i evitar que patisquen de mantera repetida estos incendis, per a les quals no estan preparades”, ha conclòs Camarena.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s