Com pots col·laborar?

L’exposició ja és realitat gràcies a les vostres aportacions a Verkami, el portal de micromecenatge escollit per aconseguir el finançament necessari per dur a terme el projecte.

 

A partir d’ara, l’exposició serà itinerant i estarà a la disposició d’entitats i administracions que en vulguen fer ús, amb la mínima despesa del muntatge. Si estàs interessat o interessada en dur-la al teu municipi, posa’t en contacte amb nosaltres (info@vernissaviu.org), per concretar les dates i les condicions.

Difòn la campanya a través de Twitter. En esta primera fase, en què estem recercant finançament, és molt important que enllaceu tant els objectius del projecte com la pàgina de Verkami. Empreu l’etiqueta #enlladelfoc en totes les intervencions. També podeu recomanar als vostres followers que ens seguisquen (@vernissaviu).

Fes difusió al Facebook. Explica a les teues amistats en què consisteix el projecte. Hem preparat algunes imatges (1a i 2a) perquè les pugues utilitzar. Pots picar a ‘m’agrada’ a la pàgina de l’ecomuseu i deixar-hi la teua opinió. També pots fer-ne difusió per Tuenti, Google + i la resta de xarxes en què et mogues.

Envia’ns les teues imatges dels incendis de la comarca que tingues, tot i indicant el paratge, el municipi, la data i el propietari, si vols que la compartim al blog i a les xarxes del projecte.

Enllaça’ns des del teu blog; explica i raona la teua opinió al voltant dels incendis forestals i la gestió del territori. Pots enviar-nos l’enllaç perquè el puguem compartir.

 Pots suggerir-nos noves línies per continuar el projecte al correu electrònic info@vernissaviu.org.

1 thoughts on “Com pots col·laborar?

  1. Retroenllaç: Buscant finançament ‘enllà del foc’ « Una paret més

Deixa un comentari